Operator


 
 
Etusivu Luettelo Käyttäjätiedot Ostoskori

Tru-Spec TRU Xtreme Combat Shirt


Avaa isompana

Hinta: 99.00
1 kappaletta

 
Kuvaus
Kuvat
Reviews
Muut tuotteet
Multicam-kuvioidut paidat alennuksessa hiekanruskealla khaki torsolla niin kauan kuin tavaraa riittää

Suojaliivien yleistyminen, muuttuminen raskaammiksi sekä toiminta kuumissa olosuhteissa loi käyttäjälähtöisen tarpeen taistelupaidalle. Sen idea on yhdistää takin ja t-paidan hyvät puolet: takki tarjoaa suojaa käsille sekä säilytystilaa ja t-paita on viileä ja mukava päällä. Ensimmäiset taistelupaidat olivatkin sotilaiden tekemiä tai teetättämiä yhdistelmiä t-paidasta sekä maastotakista. Myöhemmin yritykset rupesivat tuotekehittämään konseptia ja saatiin aikaan entistä paremmin tarpeeseen soveltuvia vaatteita. Taistelupaita oli syntynyt.

Hihat ja hartiat ovat normaalia maastopuvuissa käytettävää kangasta, joka antaa suojaa ulkopuolisia elementtejä vastaan. Torso taas on Cordura Base Layer aluspaitamateriaalia, joka on hyvin hengittävää ja auttaa vähentämään palovammojen vakavuutta. Torsossa ei ole taskuja eikä saumoja paineen alaisissa kohdissa, joten se on suojaliivin kanssa mukavampi kuin normaali maastotakki.

Paita sulkeutuu edestä kolmannespituisella vetoketjulla, jolloin kaulus on saatu mutoiltua hyvin istuvaksi. Vetoketju jää rintalihasten väliseen syvennykseen, joten se ei paina suojaliivin alla. Kaulus on leikattu riittävän korkeaksi antamaan suojaa aseen hihnan tai suojaliivin hankausta vastaan. Se myös suojaa käyttäjää luonnon elementtejä vastaa. Hartioilla, jonne suojaliivin kulutus ja paine kohdistuu, on maastokangasta, joka on kulutuskestävää ja lisää paidan käyttöikää. Hartioilla ei ole saumoja, jotka voisivat painaa epämukavasti liivin alla. Torson pehmeä materiaali on leikattu jatkumaan kainaloista käsivarsien alle. Base Layer antaa elastisena materiaalina käsille laajan liikeradan ja siirtää kainaloiden hikeä tehokkaasti eteenpäin. Hihansuut kiristyvät portaattomasti tarralla.

Olkavarteen on sijoitettu vinoon läpällinen tasku, joka on päällystetty tarrapohjalla merkkien kiinnittämistä varten. Tasku on leikattu edestä katsottuna matalaprofiiliseksi, jotta se ei jää eteenpäin kulkiessa mihinkään kiinni. Takaa tasku on leikattu selkeästi ulkonevaksi, jolla taskusta on saatu yllättävänkin tilava. Normaalista ACU-tyylisestä taskusta Xtreme-tasku eroaa sillä että sen matalasta etusaumasta löytyy litteä vetoketjutasku, joka vie läpällisen taskun alle. Molempien taskujen suuaukko on sijoitettu siten, että niihin on mahdollista päästä käsiksi vaikka päällä onkin liikeratoja rajoittava raskas suojaliivi.

Kyynerpääpaikat ovat leikattu hieman timanttia muistuttavaksi, jolla on saavutettu korkeampi ergonomia.Paikat on suojattu hengittävällä SuperFabric-materiaalilla ja tarralla aukeavasta sisäänmenosta on mahdollista syöttää paikan alle lisäsuojaa. Käsivarsiin on sijoitettu etäisesti MOLLEa muistuttavalla kiinnityksellä pieni ikkunallinen tasku, jonka voi siirtää puolelta toiselle. Taskun päällä taskun sulkevassa läpässä on kolme kynäkanavaa ja alla tarralla sulkeutuva ikkunatasku, jonne voidaan sijoittaa erilaisia tehtävälle tärkeitä dokumentteja.

Hihamateriaali - NYCO
sekoitekangas Rip-Stop-vahvikeverkolla kestää hyvin repimistä ja on erittäin kulutuskestävää. Rip-Stopin ansiosta kangas on vahvaa, mutta ei kovin paksua, joten se ei sido kovin paljon kosteutta itseneesä ja se pakkautuu pieneen tilaan. NYCO käyttäytyy verrattain hyvin korkeiden lämpötilojen kanssa joka tekee siitä hyvin soveltuvan taktiseen käyttöön. Nopea kuivuvuus sekä hyvä tuulenpitävyys mahdollistaa ympärivuotisen käytön. Kangas on harjattu mattapintaiseksi hyvien häiveominaisuuksien saavuttamiseksi.

 • 50% nailon (NY) / 50% puuvilla (CO) = NYCO
 • Hyvä tuulenpitävyys
 • Pitää hyvin värin
 • Kestää hyvin venyttämistä sekä repimistä
 • Huomaamattomasti korjattavissa
 • Kutistuu erittäin vähän pesuissa
 • Kuivuu nopeasti
 • Pysyy hyvin sileänä
 • Miellyttävä ihoa vasten
 • Nylon on polyesteriin verrattuna kestävämpää sekä kevyempää
 • NYCO on monien asevoimien optimaaliseksi toteama sekoitekangas

Torsomateriaali - Cordura Base Layer
Kankaan sekoite on 60% puuvilla ja 40% nailon, jolla on saatu hyvä yhdistelmä käyttömukavuutta ja käyttöturvallisuutta. Kuitu ei ole tulen kestävää, mutta se ei pahenna palovammoja sulamalla ihoon eikä valu sulana vanana mahdollisesti paljaille ihon kohdille. Materiaalia on esim. testattu asettamalla se kahden lasilevyn väliin 260 asteeseen viideksi tunniksi eikä Base Layer tarttunut pintoihin kiinni. Tulen kanssa kuitu käyttäytyy puuvillan tavoin, mutta on nailonin ansiosta huomattavasti hengittävämpää. Base Layer siirtää hikeä tehokkaasti eteenpäin ja se kuivuu 2,5 kertaa nopeammin kuin puhdas puuvilla.

Paikkamateriaali - SuperFabric
SuperFabric on Yhdysvaltalaisen HDM:n (Higher Dimension Materials, Inc.) kehittämä materiaali antamaan lisäsuojaa erilaisiin erikoissovellutuksiin. SuperFabricista on olemassa useita eri versioita erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tru-Specin käyttämä malli on tyypiltään agressiivinen "näppylähanska". Näppylät ovat integroitu syvälle aluskankaaseen, joten ne eivät karise pois käytössä. Näppyläratkaisun ansiosta polvi- kyynärsuojat hengittävät, mutta antavat samalla hyvän suojan kulutusta vastaan.


Tutustuthan kokotaulukkoon ennen tilaamista. Avaa tästä.
 
Tru-Spec TRU Xtreme Shirt

Hinta: 59.00

   
Tru-Spec TRU Combat Shirt

Hinta: 49.00

 
 
Tactical Tailor Low Profile Armor Carrier

Tuotekoodi: TT-LPAC

Hinta: 249.00

     
Lataa...