Operator / Aegis Palvelut Oy


 
 
Etusivu Luettelo Käyttäjätiedot Ostoskori

Pullot

Sivut:   1 2    Väliltä:
Lajittele:    Tuote     Hinta     Oletus    

Klean Kanteen All Steel Loop Cap

Hinta : 14.00

Kiinteällä kiinnityslenkillä varustettu matalaprofiilinen korkkivaihtoehto Classic- sarjan pulloihin.
 

Klean Kanteen Café Cap

Hinta : 9.00

Café Capin avulla voit muuttaa eristetyn Klean Kanteen Insulated -mallin käteväksi matkamukiksi. BPA-vapaasta polypropyleenistä valmistettu Café Cap kestää niin kuumia kuin hapokkaitakin juomia, eikä ime itseensä hajuja tai makuja.
 

Klean Kanteen Classic

Hinta : 25.00

Klean Kanteenin Classic-pullo on lyömätön juomapullo päivittäiseen käyttöön niin maalla kuin merelläkin. Ruostumattomasta teräksestä valmistetusta pullosta ei veden sekaan vuoda mitään sinne kuulumatonta, eikä pullon rikkomiseen tahdo pajavasarassakaan riittää potku.
 

Klean Kanteen Loop Cap

Hinta : 7.00

BPA-vapaasta polypropeenista valmistettu korkki kiinteällä kiinnityslenkillä Classic -sarjan Klean Kanteen pulloihin.
 

Klean Kanteen Pint / Tumbler Lid

Hinta : 12.00

Sure, it's fun to go topless now and then, but sometimes the weather, activity or company make it wise to cover up! This Lid helps keep your drink temperature in, and dust out. Depending on how you roll, twist to open or use the straw port. Works with the Steel Pint Cup or...[lisää]
 

Klean Kanteen Sport Cap 3.0

Hinta : 7.00

Urheilukäyttöön suunniteltu BPA-vapaa juomakorkki Classic -sarjan Klean Kanteen pulloihin.
 

Klean Kanteen Stainless Wide Flip D-Ring Cap

Hinta : 12.00

Matalaprofiilinen korkkivaihtoehto Insulated- ja Wide- sarjan pulloihin, jonka litteäksi kääntyvä kiinnityslenkki pysyy pois tieltä kunnes tarvitaan.
 

Klean Kanteen Steel Pint 473 ml (16 oz)

Hinta : 14.00

Klean Kanteenin Pint on ruostumattomasta ja elintarvikelaatuisesta 18/8 teräksestä valmistettu juomalasi, joka kestää kirjaimellisesti isältä pojalle. Tavallisessa käytössä Pinttiä on mahdotonta saada hajalle, ja se voidaan puhdistaa käytön jälkeen astianpesukoneessa....[lisää]
 

Klean Kanteen Tumbler Vacuum Insulated 473ml (16 oz)

Hinta : 33.00

Klean Kanteenin Insulated Tumbler on ruostumattomasta ja elintarvikelaatuisesta 18/8 teräksestä valmistettu tyhjiöeristetty tuoppi, joka kestää kirjaimellisesti isältä pojalle.
 

Klean Kanteen Wide

Hinta : 25.00

Klean Kanteenin Wide on lyömätön juomapullo päivittäiseen käyttöön niin maalla kuin merelläkin. Ruostumattomasta teräksestä valmistetusta pullosta ei veden sekaan vuoda mitään sinne kuulumatonta, eikä pullon rikkomiseen tahdo pajavasarassakaan riittää potku.
 

Sivut:   1 2    Väliltä:

Lataa...